CONTACT

VOLG

Interim-management, advies en coaching

HOME

OVERTUIGING EN WERKWIJZE

AANBOD

OPDRACHTGEVERS

SCHONE LEI

BLOG

Opdrachtgevers

Referenties

Vanaf 2005 heeft Schone Lei in zowel de profit als de non-profit sector diverse opdrachten uitgevoerd.

De opdrachten bestonden o.a. uit interim-management, advisering, programmamanagement/processturing en individuele coaching en teamcoaching.

Uitvoering van de opdrachten vond o.a. plaats bij de volgende organisaties:

 

 

 • Stichting Reclassering Nederland • Stichting MeerWaarde • Groothandelsbedrijf Groen-Direkt • Stichting Jeugdformaat • Ipse de Bruggen • Gemeente Den Haag • Stichting JJC (Jutters-Jeugdformaat combinatie) • Leger des Heils, Jeugdzorg en Reclassering • Forensisch centrum Teylingereind • Bouman verslavingszorg • Basisonderwijs

Ruud Bakker, regiomanager Reclassering Nederland, Den Haag:

"Wim is scherp op resultaat, geeft ruimte op de uitvoering, hij neemt helder positie in en is op een prettige manier kritisch. Hij kan makkelijk schakelen tussen strategie en uitvoering, tussen buiten en binnen, en is betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Wim is meer dan een `op de winkel passer` en creëert door zijn ontwikkelingsgerichtheid altijd beweging."

 

 

John Kwaks, regiomanager Reclassering Nederland, Den Bosch:

"Ik heb Wim Verhoeven leren kennen als een nuchtere en zakelijke unitmanager, die uitdagingen niet uit de weg gaat maar tevens zijn beperkingen kent en aan weet te geven. Hierdoor weet hij verwachtingen bij de opdrachtgever goed te managen. What you see is what you get."

 

 

Annette Aukema, manager innovatie en projecten, Stichting Meerwaarde:

"Wim is een harde werker, is loyaal aan de organisatie, is snel en direct in zijn manier van werken maar altijd aanspreekbaar op zijn handelen. Hij heeft humor, is gericht op samenwerking en heeft oog voor werkplezier. Wim is altijd opgewekt en heeft een aanstekelijk soort energie. Hij verzet in korte tijd veel werk."

 

 

Petra van Doorn, senior beleidsadviseur/ accounthouder MeerWaarde, gemeente Haarlemmermeer:

"Het afgelopen jaar (2012) heb ik samengewerkt met Wim Verhoeven van Schone Lei. Als accounthouder (opdrachtgever) van Stichting MeerWaarde bij de gemeente Haarlemmermeer had ik veelvuldig contact met Wim in zijn functie als manager uitvoering bij deze welzijnsstichting. Dit betrof niet alleen de lopende zaken, maar ook de bedrijfsvoering en het ingang zetten van nieuwe ontwikkelingen. Ik heb Wim daarbij leren kennen als iemand waarmee het goed en prettig samenwerken is. Door zijn goede communicatie liggen problemen/aandachtspunten snel op tafel en kan tijdig worden bijgestuurd. Wim is iemand die als partner met de gemeente meedenkt over inhoud en uitvoering, waarna vervolgens de prestatie-afspraken in de opdrachtgever-nemersrol worden bepaald en vastgelegd. Openstaan voor kritische opmerkingen en 'afspraak is afspraak' zijn daarbij voor hem van toepassing.

 

 

Hetty Goedvolk, voormalig directeur Stichting Jutters-Jeugdformaat-Combinatie (JJC):

"Wim heeft in eendrachtige samenwerking met directie en management er voor gezorgd dat de inspectie, na een eerder negatief oordeel, weer een positief rapport over de instelling JJC uit kon brengen. Door zijn directe en krachtige benadering is er binnen een periode van een half jaar een meer transparante structuur ontstaan die voor medewerkers en cliënten goed werkbaar was. Zijn aanpak is gericht op resultaat waarbij hij goed in staat is medewerkers en managers te motiveren. Wim heeft ook in de rol van sparringpartner voor de directie grote waarde gehad."

 

 

Roel de Bruijn, directeur Ons Tweede Thuis en voormalig directeur Forensisch Centrum Teylingereind:

"Wim heeft laten zien goed binnen de grenzen van een opdracht te kunnen werken. Hij is in staat om binnen korte tijd zijn rol en positie binnen een nieuw werkveld in te nemen en dringt snel door tot de kern. Hij is kritisch, stelt eisen aan zijn werkomgeving maar creëert ook ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Door zijn directe aanpak boekt hij snel voortgang."

 

Bel Wim Verhoeven 06 - 300 39 212

of  mail naar info@schonelei.eu